Zeeuwse knop wijnstop

Zeeuwse stopknop voor wijnflessen. Luxe wijn stop. In de vorm van een mooie Zeeuwse knop. Verpakt in passend doosje. De Zeeuwse knop wijnstop is een sieraad in een wijn kast.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82148004 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Zeeuwse knop wijnstop. Namelijk een hele mooie wijn stop met een unieke Zeeuwse knop. Zo mooi! Natuurlijk mooi op Zeeuwse wijnen.

...

Zeeuwse knop wijnstop

Want een zeer mooi sieraad in de vorm van een Zeeuwse Knop. Duw deze wijnstop in de wijnfles als u uw glazen heeft volgeschonken. Mede door de wijnstop komt er geen stof en lucht bij uw wijn. Hierdoor blijft uw wijn optimaal op smaak.

Allereerst is deze zilverkleurige Stop een prachtige versiering voor iedereen. Maar door de rubberen sluiting past hij op bijna iedere fles en sluit hij deze mooi af.
Daarom haal deze Zeeuwse Knop Stop nu in huis en maak van iedere wijnfles en plezier om naar te kijken!

Zeeuwse knop wijnstop op Zeeuwse wijn

Vooral ideaal voor de heerlijke Zeeuwse wijnen.  Waarvoor u deze zeeuwse knop wijnstop kunt gebruiken. Zijn ook te verkrijgen in de Klompenwinkel in het Zeeuwse Heinkenszand.

Zeeuwse streekproducten.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.   Want, Zeeland staat bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. naast de klompen ook de Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is voor de wijn de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Daardoor zijn het de Streek producten waar Zeeland om bekent is. Alles te vinden in de Klompenwinkel van Klompenmakerij Traas.

Ook is er de Zeeuwse knop flesopener. 


Extra informatie

Gewicht 0.3 kg

Andere suggesties…