Siepje Aardbeien moestuin jam

Aardbeien moestuin jam. Gekookt bij het Siepje van Zeeuwse aardbeien. Inhoud van 230 gram overheerlijke aardbeien jam. Een Zeker Zeeuws product.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86148070 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Siepje Aardbeien moestuin jam. Want dit is heerlijk product van Zeeuwse bodem.  Uiteraard van  Zeeuwse aardbeien en gemaakt in Zeeland.

...

Als je aan de zomer denkt, denk je gelijk aan de aardbei.  Omdat de aardbei het bekende Zomer koninkje is. Maar natuurlijk ook aan de zon. Onder de Zeeuwse zon rijpen de aardbeien. Daar maakt het Siepje deze heerlijke jam van.  Daarbij is de jam gemaakt volgens een ambachtelijk recept.

Naast Siepje Aardbeien moestuin jam zijn er ook andere jammen van Siepje bijvoorbeeld Zwarte bessen jamZwarte en Rode bessen jam , Kersenjam  

Jammakerij ‘t Siepje is een productiekeuken van onder andere jam en dessertsauzen. Heerlijke  jam, bijzonder fruitig, De vruchten worden gekookt op grootmoeders wijze, er wordt zelfs nog met de pollepel geroerd.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.


 

 

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Zeeuwse Streekproducten

Jam

Andere suggesties…