Blauw geschilderde houten klompen

Blauw geschilderde houten klompen met witte bies. Mooie donker blauwe klompen. Met een bies tekening waar je de klompen van klompenmakerij Traas aan herkent.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 81007 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Blauw geschilderde houten klompen. Deze klompen met een goede pasvorm zijn blauw geschilderd en voorzien van de traditionele print in wit. Uiteraard kunt u ook komen passen in onze winkel in het Zeeuwse Heinkenszand.

Klompen kopen van Zeeuws hout. Houten klompen gemaakt in eigen klompenmakerij. Deze oer Hollandse klompen in blauw geschilderd. De maatvoering van de klompen is per 0.5 cm. DeĀ  kleinste maat in blauw is 13 cm de grootste maat is 26.5 cm.
Waarom blauw geschilderde klompen, gewoon om dat het mooi is.

Wil je de blauwe klompen kopen in een grotere maat. Dan kun je contact met ons opnemen en kunnen we de maat schilderen die je wenst. tel; 0113 561438. ...

Naast de blauw zijn er ook onder andere de rood geschilderde klompen.
En je van de kleur blauw houdt, dan zijn er ook de Zeeland klompen.

Vroeger waren er alleen de blanke klompen. Later kwamen de gele. Nu kun je klompen kopen in alle kleuren die je maar wilt.

Geschilderde houten klompen zijn de zelfde kwaliteit als alle andere klompen.

De tekening met witte lijntjes is de zelfde tekening als op de gele klompen. Elke klompenmaker heeft zijn eigen tekening op de houten klompen. Zo herken je de klompen van een klompenmaker. De lijntjes werden altijd met een biezen trekker op de klomp gezet. Nu gebeurd dit door een transfer, die heel dun is en kun je het bijna niet zien dat het een transfer is.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Kleur

Blauw

Hout soort

Populierenhout