Rood geschilderde klompjes

15.00

Rood geschilderde klompen. Schitteren en bijzonder zijn deze fel gekleurde vrolijke rode klompjes. Puur natuur. De klompjes worden met water gedragen verf geschilderd.   Zijn te bestellen in de schoenmaten tot schoenmaat 25.

Wissen
Art.nr.: 81001004 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Rood geschilderde klompjes.  Fel gekleurde rode klompjes dé klompjes voor kinderen. Effen klompjes zonder print of tekst.  Met deze rode klompjes kun je de blits uithangen. Bovendien lekker klepperen met je houten klompjes.

Leuk is natuurlijk ook deze rode houten geschilderde klompjes met daarbij een stoere overall of spijkerbroek. Dan, om het plaatje helemaal compleet te maken, nog een rode boeren zakdoek met das klompje.
Fel gekleurde houten klompjes zijn er in meerdere kleuren, zoals appeltjes groen en roze.
...

Rood geschilderde klompjes zijn te bestellen in de schoenmaat 20 tot en met 25. Wanneer je deze kleur ook in een grotere maat wil kan dit. Mail ons info@klompen.com. Maar je kunt tijdens kantoor uren ook bellen naar,  0113 561438.
Behalve in rood met bies kun je rode houten klompen ook bestellen met tekst of logo.

Rood is de kleur van de liefde. Maar ook is Rood de kleur van aandacht. Eén van de kleuren van de regenboog.  Eén van de kleuren waar op het Zeeuwse Meisje te zien is in de rode dracht. Waarbij  het Zeeuws meisje ook loopt op rode klompen.

Rood geschilderde klompjes kopen bij de klompenmakerij in Heinkenszand.

De klompjes worden geschilderd met watergedragen verf.


Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Kleur

Rood