Souvenirklompjes Delftsblauw 6 cm

Souvenirklompjes paar Delfts blauw  6 cm. De klompjes zijn wit, met een Delfts blauwe afbeelding op de kap. De afbeelding is van een molen met tulpen.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82069097 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Souvenirklompjes Delftsblauw 6 cm. Strak witte  souvenir klompjes.  Natuurlijk mag de molen met tulpen print niet ontbreken.  Leuke klompjes als decoratie. Maar ook een passend maatje als relatie geschenk. Klein cadeautje.

...


Uiteraard zijn de Souvenirklompjes ook een prachtig relatie geschenk. Denk daarbij aan een paar klompjes met logo.

Naast deze prachtige Souvenirklompjes Delftsblauw 6 cm, zijn er ook de grotere maten. Zoals de 8 en 10 centimeter. Evenals een opener.
Al deze klompjes kunt u ook zien. En natuurlijk passen en kopen in onze Klompenwinkel in Heinkenszand. Waar je ook nog veel meer souvenirs kunt kopen. Maar ook streekproducten. Natuurlijk mogen we de klompen niet vergeten. Die staan er ook in alle maten. En vele kleuren.

Vooral Zeeuwse streekproducten. Zoals wijnen, sappen, bieren en nog veel meer.

Wat natuurlijk ook bijzonder is je kunt lekker shoppen. Maar ook een kijkje nemen in de klompenmakerij. Helemaal bijzonder is om een kijkje te nemen als de klompenmaker klompen aan het maken.

Uiteraard zijn de Souvenirklompjes geen draag klompen😊. Zo zijn de klompjes met Delftsblauw print een link naar het Hollandse Delfts blauw.
Aan elkaar gebonden klompjes met een rood/wit /blauw lint. Onze Hollandse 3 kleur.
Van de serie klompje 6 cm. Hebben we de kleur allereerst de geel met bies. Daarnaast de klompjes 6 cm met molen in de kleuren, mint groen, rood ook blauw en roze.


Extra informatie

Gewicht 0.5 kg