Souvenirklompjes appeltjesgroen 6 cm

Klompjes appeltjesgroen 6 cm. Met mooie molen en tulpen print. Gebonden met een Holland rood/wit/blauw lintje. Natuurlijk zijn dit geen draagklompjes.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 821780028 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Souvenirklompjes appeltjesgroen 6 cm. Leuke frisse kleur mint groene souvenir klompjes.  Natuurlijk mag de molen met tulpen print ontbreken.  Leuke klompjes als decoratie. Maar ook een passend maatje als relatie geschenk. Klein cadeautje.

...


Uiteraard zijn de Souvenirklompjes ook een prachtig relatie geschenk. Denk daarbij aan een paar klompjes met logo.

Naast deze prachtige Souvenirklompjes appeltjesgroen 6 cm, zijn er ook de grotere maten. Zoals de 8 en 10 centimeter. Al deze klompjes kunt u ook zien. En natuurlijk kopen in onze Klompenwinkel in Heinkenszand. Waar je ook nog veel meer souvenirs kunt kopen. Maar ook streekproducten. Natuurlijk mogen we de klompen niet vergeten. Die staan er ook in alle maten. En vele kleuren.

Vooral Zeeuwse streekproducten. Zoals wijnen, sappen, bieren en nog veel meer.

Wat natuurlijk ook bijzonder is je kunt lekker shoppen. Maar ook een kijkje nemen in de klompenmakerij. Helemaal bijzonder is om een kijkje te nemen als de klompenmaker klompen aan het maken.

Uiteraard zijn de Souvenirklompjes appeltjesgroen 6 cm geen draag klompen😊. Zo is appeltjesgroen een mooie natuurlijke kleur.
Aan elkaar gebonden klompjes met een rood/wit /blauw lint. Onze Hollandse 3 kleur.

Van de serie klompje 6 cm. Hebben we de kleur allereerst de geel met bies. Daarnaast de klompjes 6 cm met molen in de kleuren, rood ook blauw en roze. Uiteraard ook Delfts blauwe.


 

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Souvenir

Klompjes

Andere suggesties…