Souvenirklompjes gele bies 6 cm

Gele souvenirklompjes met bies en een lengte van 6 cm. Gebonden met een rood/wit/blauw lint. Deze klompjes zijn geen draagklompen😂, maar dat is te zien aan de klompjes.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Beschrijving

Souvenirklompjes gelebies 6 cm. Gele souvenir klompjes met bies op de kap. De traditionele klompjes. Maar dan in minivorm. Leuke klompjes als decoratie. Ook een passend maatje als geschenk . Een klein cadeautje.

...


Uiteraard zijn de Souvenirklompjes ook een prachtig relatie geschenk. Denk daarbij aan een paar klompjes met logo.

Naast deze prachtige Souvenirklompjes gelebies 6 cm, zijn er ook de grotere maten. Zoals de 8 en 10 centimeter. Al deze klompjes kunt u ook zien. En natuurlijk kopen in onze Klompenwinkel in Heinkenszand. Waar je ook nog veel meer souvenirs kunt kopen. Maar ook streekproducten. Natuurlijk mogen we de klompen niet vergeten. Die staan er ook in alle maten. En vele kleuren.

Vooral Zeeuwse streekproducten. Zoals wijnen, sappen, bieren en nog veel meer.

Wat natuurlijk ook bijzonder is je kunt lekker shoppen, daarbij ook een kijkje nemen in de klompenmakerij. Helemaal bijzonder is om een kijkje te nemen als de klompenmaker, klompen aan het maken.

Uiteraard zijn de Souvenirklompjes gelebies 6 cm geen draag klompen. Zo is appeltjesgroen een mooie natuurlijke kleur.
Aan elkaar gebonden klompjes met een rood/wit /blauw lint. Onze Hollandse 3 kleur.
Van de serie klompje 6 cm. Hebben we de kleur allereerst de geschuurde klompjes 6 cm. Daarnaast de klompjes 6 cm met molen in de kleuren, mint groen, rood ook blauw en roze. Uiteraard ook Delfts blauwe.


Extra informatie

Gewicht 0.5 kg