van Ton Zeeuwse mosterd

2.50

Ton’s Zeeuwse mosterd.  Ambachtelijke gemaakte mosterd. Van een  een goede  kwaliteit.  geleverd in een glazen kraalpotje. Gevuld met 150 gram mosterd.

Uitverkocht

Art.nr.: 851480202 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

van Ton Zeeuwse mosterd. Niet elke mosterd kun je Zeeuwse mosterd noemen. Ambachtelijke gemaakt bij Ton.  Een goed recept is van groot  belang. Zeker bij een goede mosterd uit het Zeeuwse land.  Want mosterd van Ton  is topkwaliteit. En voor Zeeuwse mosterd heb je een perfecte kwaliteit nodig.
...

Dit is wel een mosterd die met recht kwaliteit mosterd mag noemen.  In het Kralenpotje zijn de Mosterdzaadjes goed te zien. Dat geeft aan dat we redelijk grove mosterd hebben.

Ingrediënten zijn onder andere Curcuma, Honing, natuurazijn. Natuurlijk ook Mosterdzaad en meerdere kruiden en specerijen. En verder de liefde en vakmanschap van Ton.

Tip: Mosterdsoep met prei, spek en uiteraard van Ton Zeeuwse mosterd.
Smaakt ook goed bij een lekker porti bitterballen of croquet.  Of wat te denken bij een blokje jonge kaas en een heerlijk Zeeuws biertje.

Ook een aanraders is de oud Hollandse mosterd van Ton.

De ambachtelijke mosterdmakerij staat in het Zeeuwse stadje Zierikzee. Aan de voet van de Zeelandbrug.

De producten van TON zijn niet voor iedereen. Wel voor mensen die genieten van goed eten bekroond met een heerlijke, eerlijke saus. (tekst van de site van Ton)


Extra informatie

Gewicht0.3 kg
Zeeuwse Streekproducten

Mosterd

Andere suggesties…