van Ton Zeeuwse mosterd

2.50

van Ton Zeeuwse mosterd.  Ambachtelijke gemaakte mosterd. Van een  een goede  kwaliteit.  geleverd in een glazen kraalpotje. Gevuld met 150 gram mosterd.

Op voorraad

Art.nr.: 851480202 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

van Ton Zeeuwse mosterd. Niet elke mosterd kun je Zeeuwse mosterd noemen. Maar wel Ambachtelijke gemaakt bij Ton.  Daarbij is een goed recept voor mosterd van groot  belang. Zeker bij een goede mosterd uit het Zeeuwse land.  Want mosterd van Ton  is topkwaliteit. Ook voor Zeeuwse mosterd heb je een perfecte kwaliteit nodig. Inhoud van het  kraalpotje is 150 gram mosterd.
...

Dit is wel een mosterd die je met recht kwaliteit mosterd mag noemen.  Daarbij kun je in het Kraalpotje de Mosterdzaadjes goed zien. Dat geeft aan dat de Zeeuwse mosterd van Ton een redelijk grove mosterd is.

Ingrediënten zijn onder andere Curcuma en Honing.  Maar ook natuurazijn. Natuurlijk ook Mosterdzaad en meerdere kruiden Verder diverse specerijen. En verder ook nog eens de liefde en vakmanschap van Ton.

Tip: Mosterdsoep met prei en spek . Uiteraard  met mosterd,  van Ton Zeeuwse mosterd.
Smaakt vooral goed bij een lekker porti bitterballen of  een croquet.  Maar wat te denken mosterd bij een blokje jonge kaas en een heerlijk Zeeuws biertje.

Ook een aanraders is de oud Hollandse mosterd van Ton.

De ambachtelijke mosterdmakerij staat in het Zeeuwse stadje Zierikzee. Aan de voet van de Zeelandbrug.

De producten van TON zijn niet voor iedereen. Wel voor mensen die genieten van goed eten bekroond met een heerlijke, eerlijke saus. (tekst van de site van Ton)

Alle Zeeuwse streekproducten, zoals de Zeeuwse mosterd van Ton, zijn zowel online, als ook in onze klompenwinkel in het Verkrijgen. Onze  klompenwinkel is te vinden  in het Zeeuwse mooie dorp Heinkenszand.
Zoals veel meer Zeeuwse streekproducten. Veel van deze producten zijn ook Zeker Zeeuws gecertificeerd.  Dat wil zeggen gemaakt in Zeeland met grondstoffen van Zeeuwse bodem.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

 


Extra informatie

Gewicht0.3 kg
Zeeuwse Streekproducten

Mosterd

Andere suggesties…