Van Ton Zeeuwse mosterd

Van Ton Zeeuwse mosterd.  Ambachtelijke gemaakte mosterd. Van een  een goede  kwaliteit.  Geleverd in een glazen kraalpotje. Gevuld met 150 gram mosterd.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 851480202 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Van Ton Zeeuwse mosterd. Een heerlijke pittige mosterd. Uiteraard weer gemaakt naar een recept van Ton. Deze mosterd is op ambachtelijke wijze gemaakt.

...

Deze heerlijke mosterd is verkrijgbaar in onze Klompenwinkel.  Een Zeeuws product gemaakt in Zierikzee.

Dit is één van de vele soorten. Naast de Boeren mosterd is er ook de vrouwen mosterd en ook mannen mosterd. van Ton. Voor alle mosterd smaken die we hebben kijk je op Zeeuwse mosterd.  Als je wilt weten hoe mosterd gemaakt wordt. Klik hier

Van Ton boeren mosterd bevat de mineralen zoals calcium , mangaan, ijzer en zink.  Er zitten Omga 3 vetten in.  Ook bevat het vitamines. Daarbij  bevatten de mosterdzaden gemiddeld ongeveer 30% plantaardige olie. De uit de zaden verkregen olie bevat ongeveer 60% enkelvoudig onverzadigde verzuren.

De recepten van de mosterd al generaties geleden bedacht. Zo zijn van generatie op generatie doorgegeven. Uiteindelijk kwamen ze bij Ton terecht. Daarmee is hij zijn mosterdmakerij gestart. In de jaren die volgde heeft Ton zelf nog veel nieuwe recepten bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Ken je de bekende kraalpot al? Ook deze Boeren mosterd is bedacht door Ton. Hij heeft hem zelf getekend! (van de site van Ton)

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Maar Zeeland is bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.


 

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Zeeuwse Streekproducten

Mosterd

Andere suggesties…