Vermeersen Zeeuwse witte bier

Zeeuwse witte bier van Vermeersen. Wit bier van Vermeersen. Een heerlijk verfrissend biertje. Voor de warme zomer avonden. Inhoud 25 cl. 5% alcohol. Bitterheid 14 EBU. Een koud wit biertje op een zomerse dag.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 86200004 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Vermeersen Zeeuwse witte bier.

Zeeuwse Witte is een typisch tarwe bier. Dit eiwitrijke graan geeft het witte bier een volle en romige smaak. Ook het kruidige karakter gevormd door toevoeging van curacao en koriander. Bovendien het bier beleeft een hergisting op fles waardoor het een erg fijne schuimstruktuur kent. Zoals alle bieren van Vermeersen is het een bier van hoge gisting. ...


Bijzonder is ook dat de dit het eerste bier was dat Vermeersen brouwde op de nieuwe locatie aan de Absdaalseweg. Het recept geschreven door Prof. F. Delvaux en verder gevormd door de brouwmeesters G. de Smedt, Chr. Wisse en J. Vermeersen. Daardoor is het een subliem recept.

De passie, vakmanschap en gedrevenheid zorgen voor de heerlijke bieren van Vermeersen. Daarbij komt dat de bieren ook Zeker Zeeuws zijn.
Mooi dat we zulke heerlijk streepbieren hebben in Zeeland. Mooi Zeeuwse streekproducten.

Naast deze Zeeuwse witten, hebben we nog een bijzonder wit bier Baardaap Zeeuwse Zonneschijn. Een verrassend lekker wit bier is ook  Zeeuws Biergenot Binnenkomertje.

En wat is nu precies wit bier

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Dit product bevat alcohol.

Geen 18, geen alcohol

Alcohol drink met mate

 

 


Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren