Zwarte bessen bonbons doosje

Wil je echte lekkere bonbons proeven? Dan zijn de Zeeuwse Zwarte Bessen bonbons een aanrader. Uiteraard gemaakt van Fairtrade chocolade gevuld met overheerlijke Zeeuwse Zwarte bessen gelei.
Vier heerlijke Bonbons een vrolijk ogende Zeeuwse verpakking. Een Zeeuws streekproduct. Zowel melk als puur chocolade.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Beschrijving

Zwarte bessen bonbons doosje. Zo een overheerlijke Bonbons van melk en puur chocolade. Vervolgens gevuld met een verrukkelijke Zeeuwse Zwarte Bessen gelei. In een heel mooi doosje. In de blauw en witte Zeeland kleuren.  Vier Bonbons puur en melk van Fairtrade chocolade. Kortom een aanrader.

...


Bovendien zijn het overheerlijk bonbons.  En er zijn twee smaken bonbons. Zowel puur chocolade als melk chocolade. Gevuld met een gelei van Zwarte Bessen.
Weet je, de Zwarte bessen zijn gekweekt in het Zeeuwse Zuid Beveland. Het Landschapspark Borsele.
Daarbij ook nog eens de bonbons zijn afkomstig van Caringe Chocoladewerken. Een klein bedrijf dat topkwaliteit chocolade maakt. Net zoals veel Zeeuwse bedrijven, met veel passie voor hun product. Maar wel Fairtrade chocolade.

Zwarte bessen bonbons doosje. Een product dat met Zeeuwse passie gemaakt is. Daarbij ook gevuld met een Zeeuws streekproduct, namelijk de Zwarte bes.

Meer Zeeuwse streekproducten chocolade vind je op onze site bij Zeeuwse streekproducten.

Ook deze bonbons zijn te koop in onze klompenwinkel in Heinkenszand.


 

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg