Barbier Irish stout bier

Barbier Irish stout bier. Donker maar ook een zacht biertje. Zo als  Barbier het zelf omschrijft, bier met stijl. Inhoud 33 cl. Alcohol 4.5% IBU 38.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: Barbier Irish Stout Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Barbier Irish stout bier. Stout is een biersoort dat zich kenmerkt door een donkerbruine tot zwarte kleur. Bovendien een enigszins branderig bittere smaak door het gebruik van gebrande of geroosterde mout.

...


De Barbier Irish stout is zacht van smaak. Maar heeft een alcohol percentage van 4,5% en daardoor een milde bittere afdronk.
Hierdoor is het een toegankelijk bier voor iedereen.  Kortom een biertje voor ieder die een stout biertje aandurft.

Een ander bekende van Barbier is  de tarwe tripel van Barbier.

Stout is een biersoort die wordt gekenmerkt door de donker bruine tot soms wel een zwarte kleur. Er bestaan zowel hoog gegiste als laag gegiste varianten.

Al is het een Irish bier, het is wel een Zeeuws streekproduct. Zeeuwse bieren kopen bij klompenmakerij Traas in Heinkenszand. Ruim 40 verschillende Zeeuwse bieren.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.

Geen 18 jaar, geen alcohol.
Alcohol drink het met mate.

 

 


 

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Zeeuwse Streekproducten

Bieren