Schoenklompen Range leer

Schoenklompen met Range leer en open hiel. De kap van de schoenklompen hebben een verstelbare gesp. Het orthopedisch voetbed is van hout en een PVC loop zool. Simson klomp 3950. Met orthopedisch voetbed.
Zowel voor werk als vrije tijd.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 8300205 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Schoenklompen Range leer.

Schoenklompen met Range leer. Traditionele klompschoen. De kap met gesp, is van Juchtleer. De schoenklompen hebben een houten orthopedisch voetbed.  Met een prima pasvorm. Om ook te dragen als je netjes gekleed bent.  Ideaal voor een hoge, of lage wreef.
Al met al  mooie en prachtige klompschoen. Gemaakt in Nederland en dat geeft ook een fijn gevoel.

Simson  schoenklompen kopen bij de vakman. Je kunt ook komen kopen en ook passen in onze Klompenwinkel. Met een orthopedisch voetbed.

...
Schoenklompen Range leer
Schoenklompen

 

Schoenklompen Range leer als vrijetijdsschoeisel.

Omdat de Schoenklompen een  orthopedische voetbed hebben, is het gezond en ook goed schoeisel voor je voeten. Ook omdat de zool van hout is heb je minder snel koude voeten. Maar ook minder snel zweetvoeten. Ook heb je door dit orthopedisch voetbed voldoende steun aan je voet. Makkelijk schoeisel wanneer je gaat wandelen.Schoenklompen Ranche leer  Is ook prima om  ’s avonds een rondje te lopen. Je schiet de schoenklompen zo even aan.

 

Schoenklompen Range leer tijdens het werk.

Schoenklompen met Range leer mag je op de meeste plaatsen dragen. Er zijn wel plaatsen waar de schoenklompen moeten voldoen aan bepaalde veiligheidsvoorwaarden. Kijk goed waar je de schoenklompen veilig kunt dragen. Natuurlijk zijn er ook schoenklompen met een stalenneus, die een hogere veiligheidswaarde hebben.

Schoenklompen range leer
Voor werk en vrij tijd

Gemaakt in Nederland

Mooi dat de  de fabriek in Nederland staat. Zo hebben we een mooi product en dat voor een nette prijs.  Simson heeft een ruim assortiment. Zowel voor je werk als voor je vrije tijd.

Deze schoenklomp met open hiel is ook te verkrijgen in de kleur Antiek, maar dan zonder gesp.

Orthopedisch voetbed

Het orthopedisch voetbed is van een prima kwaliteit. Dit moet je echt voelen.
Dit kan natuurlijk in onze Klompenwinkel aan de Westdijk 3 4451 RD Heinkenszand.

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Assortiment schoenklompen

Range leer, Open hiel houten zool

Kleur

bruin

Andere suggesties…