Schoenklompen Range leer

36.9539.95

Schoenklompen met Range leer en open hiel. De kap van de schoenklompen hebben een verstelbare gesp. Het voetbed is van hout en een PVC loop zool. Simson klomp 3950. Met orthopedisch voetbed.

Wissen
Art.nr.: 8300205 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Schoenklompen Range leer.

Schoenklompen met Range leer. Traditionele klompschoen. De kap met gesp, is van Juchtleer. De schoenklompen hebben een houten voetbed.  Met een prima pasvorm. Om ook te dragen als je netjes gekleed bent.  Ideaal voor een hoge, of lage wreef.
Al met al  mooie en prachtige klompschoen. Gemaakt in Nederland en dat geeft ook een fijn gevoel.

Simson schoenklompen met Range leren schoenklompen kopen bij de vakman. Je kunt ook komen kopen en ook passen in onze Klompenwinkel. Met een orthopedisch voetbed.

...

Schoenklompen als vrijetijdsschoeisel.

Omdat Schoenklompen met Range leer een voetbed van hout is heb je minder snel koude voeten. Maar ook minder snel zweetvoeten. Ook heb je door het voetbed voldoende steun aan je voet. Makkelijk aan te doen, wanneer je gaat wandelen. Of als je langs de lijn staat op het voetbalveld. Tip, zijn niet geschikt om te dragen bij het voetballen. Maar ja dat wist je natuurlijk al.
Om ‘s avonds de hond uit te laten natuurlijk ook prima schoeisel. Even op en neer naar de tuin, schiet je even je schoenklompen aan. Nou ja, waarom draag je schoenklompen niet hele dagen.

Schoenklompen tijdens het werk.

Schoenklompen met Range leer mag je op de meeste plaatsen dragen. Er zijn wel plaatsen waar de schoenklompen moeten voldoen aan bepaalde veiligheidsvoorwaarden. Kijk goed waar je de schoenklompen veilig kunt dragen. Natuurlijk zijn er ook schoenklompen met een stalenneus, die een hogere veiligheidswaarde hebben.

Mooi dat de  de fabriek in Nederland staat. Zo hebben we een mooi product en dat voor een nette prijs.  Simson heeft een ruim assortiment. Zowel voor je werk als voor je vrije tijd.

Deze schoenklomp is ook te verkrijgen in Antiek, maar dan zonder gesp.

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Assortiment schoenklompen

Open hiel houten zool