Zwarte bessen jam

Een heerlijke jam van zwarte bessen. Op grootmoeders wijze gekookt. Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk. Heerlijke  jam, bijzonder fruitig, waarbij in de basis de zwarte bes uit de omliggende streek word gebruikt.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: zwarte bessen jam Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Zwarte bessen jam. Een heerlijke jam van zwarte bessen en gemaakt op grootmoeders wijze. Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk. Heerlijke  jam, bijzonder fruitig, waarbij in de basis de zwarte bes uit de omliggende streek word gebruikt.

...

Jammakerij ‘t Siepje is een productiekeuken van onder andere jam en dessertsauzen. Heerlijke  jam, bijzonder fruitig, waarbij in de basis de zwarte bes uit de omliggende streek word gebruikt. De vruchten worden gekookt op grootmoeders wijze, ook wordt er zelfs nog met de pollepel geroerd.

Heerlijk voor op uw brood maar ook lekker in de pap!

We hebben ook nog andere lekkere Zeeuwse Jam in ons assortiment zoals de  Siepje Aardbeien moestuin jam of de Zeeuwse vruchten symphonie jam stuk voor stuk lekkere Zeeuwse Jam. Een combinatie van Zwarte bessen en bramen is ook heerlijk.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.


 

 

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Zeeuwse Streekproducten

Jam

Andere suggesties…