Van Ton Knoflook mosterd

Knoflook mosterd. Kraalpotje met 150 gram mosterd. Ambachtelijke mosterd naar een oud recept.  Een streekproduct van Zeeuwse bodem.  De mosterd makerij staat in Zierikzee.

 

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 85148020 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Van Ton Knoflook mosterd. Ambachtelijke mosterd van Ton. Heerlijke mosterd met een teentje knoflook. Uiteraard een  recept dat een verrassende smaak geeft. Natuurlijk ook een verfijnde knoflook smaak.
Het recept is met liefde gemaakt door Ton.

...


Naast deze zijn er meerdere mosterd soorten. Zoals pittige Mannen mosterd.   Evenals de Boerenmosterd.

Mosterd met verrassende ingrediënten, zoals honing, geel en bruin MOSTERDZAAD, water, knoflook 7,5%, honing, zout, rietsuiker, natuurazijn,specerij. Maar natuurlijk ook nog net die kleine dingen toegevoegd, die het een speciaal product maakt.

Met zowel mosterd áls knoflook in één product  dan kan het natuurlijk niet anders dan gezond zijn. Het is een grove mosterd.

van Ton knoflook mosterd is een aanrader bij kaas. Wat denk je van de mosterd op een snack.

Tevens is knoflook gezond. Het is goed voor je hart en je hoofd. Maar knoflook is vooral goed voor je bloedvaten. Het is ook cholesterol verlagend.

Tip: van Ton Knoflook mosterd door je aardappelpuree. Geeft een bijzondere smaak aan de puree. En dan worteltjes en vissticks.

De mosterdmakerij van Ton staat In het mooie Zeeuwse stadje Zierikzee.

Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.


 

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Zeeuwse Streekproducten

Mosterd