Zeeuwse Knoppe keukendoek

Zeeuwse knop keukendoek. Mooie keukendoek.  Van 100% katoen gemaakte zwarte keukendoek. Met in het wit de Zeeuwse knoop print.  Maat 50 x 50 cm.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Beschrijving

Zeeuwse Knoppe keukendoek. Een mooie, maar ook kwaliteit keukendoek met Zeeuwse knop. Mooi zwart met een witte print van de Zeeuwse knop.  Een top Zeeuwse knop artikel. Daarom echt een sieraad in je keuken. Zowel om te gebruiken, maar ook als interieur verfraaiing.

...

Daarom een leuk cadeau.

Daarom een leuk Zeeuwse knop cadeau om te geven. Neem nou de Zeeuwse knop theedoek. Daarbij de Zeeuwse Knoppe keukendoek. Enerzijds toch een prachtig cadeau. Anderzijds een mooi gebruiksartikel.  Daarbij kun je nog meer variaties bedenken.

Ontstaan uit een studenten project.

Mooi is hoe de Zeeuwse Belle Knoppe ontstaan is. Ter illustratie het bedrijf is voortgekomen uit een project van studenten.
Als leerplan met 5 studenten en studentes is het idee ontstaan. Maar het is begonnen met een fietsbel. En uitgegroeid tot een schitterend bedrijfje. Met groot assortiment met Zeeuwse knop artikelen.

De naam Zeeuwse Belle Knoppe.

Hoe is de naam Zeeuwse Belle Knoppe ontstaan. En wel uit een mix van het eerste product de Zeeuwse fietsbel. Belle heeft een dubbele betekenis. Belle is afgeleid van het Zeeuws dialect voor de fietsbel en belle betekent mooi in het Frans. Knoppe staat voor de Zeeuwse knop, die terugkomt in alle producten.

Toevallig is dat de initialen van het merk hetzelfde zijn als die van de eigenaren.

Belle Knoppe
Bal     Keim

Nog frappanter is dat Peter Keim bedacht om iets met de Zeeuwse knop te doen, Knoppe. En dat Leonard Bal bedacht om iets met de fietsbel te doen, Belle
Zij bedachten de Zeeuwse Knoppe keukendoek. En had ook het gevolg dat er nog veel meer producten kwamen.

Zeeuwse Belle Knoppe staat voor kwaliteit

Het merk Belle Knoppe staat nu voor kwalitatief hoogwaardige producten die het Zeeuwse gevoel in een modern jasje uitstralen.

Onze winkel heeft een ruim assortiment Zeeuwse knop artikels. Waar je deze Zeeuwse knop producten kunt kopen. De winkel vind je in het Zeeuwse dorp Heinkenszand. Aan de rand van het landschapspark Borsele.

Zeeuwse knop producten leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen.

Van de Zeeuwse knop textiel zijn er ook de theedoek, gastendoekje, vaatdoekje.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Zeeuwse knop

Keukendoek, Textiel

Print

Zeeuwse knop

Kleur

Zwart

Andere suggesties…