Zeeuwse Knoppe keukendoek

5.95

Zeeuwse knop keukendoek. Mooie keukendoek.  Van 100% katoen gemaakte zwarte keukendoek. Met in het wit de Zeeuwse knoop print.  Maat 50 x 50 cm.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Art.nr.: 82198015 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Zeeuwse Knoppe keukendoek. Een mooie, maar ook kwaliteitskeukendoek . Dat houdt in een mooie zwarte keukendoek met een witte print van de Zeeuwse knoop. Daarom een genot in je keuken. Zowel om te gebruiken, maar ook als interieur verfraaiing.

...

Daarom een leuk cadeau om te geven. Neem nou de Zeeuwse knop theedoek. Daarbij de Zeeuwse Knoppe keukendoek. Dat is toch een prachtig cadeau. Daarbij kun je nog meer variaties bedenken.

Mooi is hoe de Zeeuwse Belle Knoppe ontstaan is. Ter illustratie het bedrijf is voortgekomen uit een project van studenten.

De naam Zeeuwse Belle Knoppe is ontstaan uit een mix van het eerste product, de Zeeuwse fietsbel. Belle heeft een dubbele betekenis. Belle is afgeleid van het Zeeuws dialect voor de fietsbel en belle betekent mooi in het Frans. Knoppe staat voor de Zeeuwse knop, die terugkomt in alle producten.

Toevallig is dat de initialen van het merk hetzelfde zijn als die van de eigenaren.

Belle Knoppe
Bal     Keim

Nog frappanter is dat Peter Keim bedacht om iets met de Zeeuwse knop te doen, Knoppe. En dat Leonard Bal bedacht om iets met de fietsbel te doen, Belle
Zij bedachten ook de Zeeuwse Knoppe keukendoek. En had ook het gevolg dat er nog veel meer producten kwamen.

Het merk Belle Knoppe staat nu voor kwalitatief hoogwaardige producten die het Zeeuwse gevoel in een modern jasje uitstralen.

 


Extra informatie

Gewicht0.2 kg
Zeeuwse knop

Keukendoek, Textiel