Appeltjesgroen klomp opener.

Klomp opener groen met molen. Deze appeltjes groene opener is een leuk souvenir. Op de klompopener staan een molen en tulpen afgebeeld.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 820690048 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Appeltjesgroen klomp opener.  Leuke frisse kleur mint groene opener.  Natuurlijk mag de molen met tulpen print ontbreken.  Leuk als decoratie. Maar ook een passend  als relatie geschenk. Klein maar wel handig cadeautje. Te verkrijgen in meerdere kleuren.

...


Uiteraard zijn de klompopeners ook een prachtig relatie geschenk. Denk daarbij aan een opener met logo.

Naast deze prachtige Appeltjesgroen klomp opener. Zijn er ook meerder souvenirs. Zoals de 6, 8 en 10 centimeter klompjes. Al deze klompjes kunt u ook zien. En natuurlijk kopen in onze Klompenwinkel in Heinkenszand. Waar je ook nog veel meer souvenirs kunt kopen. Maar ook streekproducten. Natuurlijk mogen we de klompen niet vergeten. Die staan er ook in alle maten. En vele kleuren.

Vooral Zeeuwse streekproducten. Zoals wijnen, sappen, bieren en nog veel meer.
Wat is er dan mooier om je flesje Zeeuws bier te openen met een klompopener.

Wat natuurlijk ook bijzonder is je kunt lekker shoppen. Maar ook een kijkje nemen in de klompenmakerij. Helemaal bijzonder is om een kijkje te nemen als de klompenmaker klompen aan het maken.

De klompopeners zijn er naast de Appeltjes groene opener, hebben we ook de blanke, met molen rood, verder delft blauw, roze  maar ook gekleurd. En natuurlijk Zeeland en Koeienprint en geel met bies.

 


 

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Kleur

Appeltjes groen

Print

Molen.

Souvenir

Opener