Klompopener wapen van Zeeland

Klompopener wapen van Zeeland. Degelijke klompopener. Met het mooie wapen van Zeeland. Wat wil je nog meer een Zeeuws biertje openen met een Zeeland opener.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 821780076 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Klompopener wapen van Zeeland.  Transparant geschilderde opener met het wapen van Zeeland.  Natuurlijk geeft dit een mooie herinnering aan Zeeland.  Leuk als decoratie. Maar ook een passend relatie geschenk. Een klein maar wel handig cadeautje. Te verkrijgen in meerdere kleuren.

...


Uiteraard zijn de klompopeners ook een prachtig relatie geschenk. Denk daarbij aan een opener met logo.

Naast deze prachtige Klompopener wapen van Zeeland . Zijn er ook meerder souvenirs. Zoals de 6, 8 en 10 centimeter klompjes. Al deze klompjes kunt u ook zien, maar  natuurlijk ook kopen in onze Klompenwinkel in Heinkenszand. Waar je ook nog veel meer souvenirs kunt kopen. Maar ook streekproducten. Natuurlijk mogen we de klompen niet vergeten. Die staan er ook in alle maten. En vele kleuren.

Vooral Zeeuwse streekproducten. Zoals wijnen, sappen, bieren en nog veel meer.
Wat is er dan mooier om je flesje Zeeuws bier te openen met een Zeeuwse klompopener.

Wat natuurlijk ook bijzonder is je kunt lekker shoppen. Maar ook een kijkje nemen in de klompenmakerij. Helemaal bijzonder is om een kijkje te nemen als de klompenmaker klompen aan het maken.

De klompopener zijn er naast gekleurde molen print ook in diverse andere kleuren.
Naast de Zeeland opener, hebben we ook de blanke, met molen rood, verder delft blauw, roze  maar ook appeltjes groen en gekleurd. En natuurlijk ook de Koeienprint en geel met bies.

Met deze Klompopener wapen van Zeeland kun je een mooi pakket samen stellen met als thema Zeeuws pakket.  Allereerst de thee en handdoek met kaas print en tekst Zeeland. Maar ook de diverse souvenirs met Zeeland afbeelding.

Zeeuwse streekproducten bieren open je met een Zeeland opener.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Kleur

Transparant

Print

Wapen van Zeeland

Souvenir

Opener

Andere suggesties…