Klompopener blank geschuurd

Klomp opener naturel geschuurd. Massief klompje van 8.5 cm als handvat voor een flesopener. het klompje is een perfect handvat voor een flessenopener.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82069041 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Klompopener blank geschuurd. Puur natuur houten klompopener.  Natuurlijk geeft dit een mooie herinnering aan Holland. Met zijn prachtige molens en tulpen.  Leuk als decoratie. Maar ook een passend relatie geschenk. Een klein maar wel handig cadeautje. Te verkrijgen in meerdere kleuren.

...


Uiteraard zijn de klompopeners ook een prachtig relatie geschenk. Denk daarbij aan een opener met logo.

Naast deze prachtige Klompopener blank geschuurd. Zijn er ook meerder souvenirs. Zoals de 6, 8 en 10 centimeter klompjes. Al deze klompjes kunt u ook zien, maar  natuurlijk ook kopen in onze Klompenwinkel in Heinkenszand. Waar je ook nog veel meer souvenirs kunt kopen. Maar ook streekproducten. Natuurlijk mogen we de klompen niet vergeten. Die staan er ook in alle maten. En vele kleuren.

Vooral Zeeuwse streekproducten. Zoals wijnen, sappen, bieren en nog veel meer.
Wat is er dan mooier om je flesje Zeeuws bier te openen met een puur natuur klompopener.

Wat natuurlijk ook bijzonder is je kunt lekker shoppen. Maar ook een kijkje nemen in de klompenmakerij. Helemaal bijzonder is om een kijkje te nemen als de klompenmaker klompen aan het maken.

De klompopeners geschuurd is ook in diverse andere kleuren. En wel de molen rood, verder delft blauw, roze  maar ook appeltjes groen en gekleurd. En natuurlijk Zeeland en Koeienprint en geel met bies.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Kleur

Naturel

Souvenir

Opener

Andere suggesties…