Souvenirklompjes blauw 6 cm

Souvenirklompjes paartje blauw 6 cm. Houten klompjes met een afbeelding van een molen en tulpen. En voorzien van een rood, wit, blauwe strik.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 82069096 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Souvenirklompjes blauw 6 cm. Leuke frisse kleur blauwe souvenir klompjes.  Natuurlijk mag de molen met tulpen print ontbreken.  Leuke klompjes als decoratie. Maar ook een passend maatje als relatie geschenk. Klein cadeautje.

...


Uiteraard zijn de Souvenirklompjes ook een prachtig relatie geschenk. Denk daarbij aan een paar klompjes met logo.

Naast deze prachtige Souvenirklompjes blauw 6 cm, zijn er ook de grotere maten. Zoals de 8 en 10 centimeter. Al deze klompjes kunt u ook zien.
Verder zijn de blauwe klompen ook te verkrijgen, als draag klompen. Met de traditionele witte lijnen.
En natuurlijk kopen in onze Klompenwinkel in Heinkenszand. Waar je ook nog veel meer souvenirs kunt kopen. Maar ook streekproducten. Natuurlijk mogen we de klompen niet vergeten. Die staan er ook in alle maten. En vele kleuren.

Vooral Zeeuwse streekproducten. Zoals wijnen, sappen, bieren en nog veel meer.

Wat natuurlijk ook bijzonder is je kunt lekker shoppen. Maar ook een kijkje nemen in de klompenmakerij. Helemaal bijzonder is om een kijkje te nemen als de klompenmaker klompen aan het maken.

Uiteraard zijn de Souvenirklompjes Souvenirklompjes blauw 6 cm geen draag klompen😊.
Aan elkaar gebonden klompjes met een rood/wit /blauw lint. Onze Hollandse 3 kleur.
Van de serie klompje 6 cm. Hebben we de kleur allereerst de geel met bies. Daarnaast de klompjes 6 cm met molen in de kleuren, mint groen, rood maar ook roze. Uiteraard ook Delfts blauwe.


Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Souvenir

Klompjes