Zeeuwse Frambozen jam

Zeeuwse Frambozen jam. Een product uit zeeland dat er niet alleen lekker uitziet, maar dat ook echt is. De smaak is heerlijk en de jam is lekker bij alle gelegenheden.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: frambozen jam Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Zeeuwse Frambozen jam. Deze jam is om je lippen bij af te likken. Frambozen een zachte smaak. Echt heerlijk voor op boord. Maar ook lekker in de yoghurt als ook in de pap. Fruitig, fris en lekker. Zoals zoveel Zeeuwse streekproducten.

...

De heerlijk frambozen smaak

De Zeeuwse Frambozen jam. Die eigenlijk confituren moet noemen. Heeft een zachte smaak die je kent van Frambozen. Een heerlijke frambozen jam. Wat wil je nog meer? De frambozen zijn gerijpt, geplukt en gekookt in het Zeeuwse.

Jam kokerij het Siepje

Jammakerij ‘t Siepje is een productiekeuken van de Zeeuwse Frambozen jam. Maar ook andere jam en dessertsauzen. Heerlijke Zeeuwse jam, bijzonder fruitig, waarbij in de basis de zwarte bes uit de omliggende streek word gebruikt. De vruchten worden gekookt op grootmoeders wijze, er wordt zelfs nog met de pollepel geroerd.

Groot assortiment Zeeuwse jam

Stel nou je wil toch meer dan hebben?  Wij hebben ook andere Zeeuwse jam voor u! Bijvoorbeeld:

Zeeuwse frambozen jam

Nog meer Zeeuwse streekproducten

Naast de Zeeuwse Frambozen jam hebben nog veel meer Zeeuwse streekproducten eerlijk en heerlijk.  Zeeland bekent om zijn grote verscheidenheid aan Streekproducten. Uitlopend van Zeeuwse bieren, Zeeuwse sappen, Zeeuwse wijnen en nog veel meer Zeeuwse producten.  Daarbij is de Zeeuwse zon een grote hulp. Zeeuwse zon zee en zaligheid. Streek producten waar Zeeland goed in is.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Zeeuwse Streekproducten

Confiture, Jam

Andere suggesties…