Klompopener gele bies

2.80

Klompopener gele bies. Flesopener met klomp in het traditionele  geel met bies. Zoals de echte draagklomp. Makkelijk gebruiksartikel en tevens een mooi souvenir.

Op voorraad

Art.nr.: 82069045 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Klompopener gele bies.  Leuke frisse kleur wit met zwart opener.  Natuurlijk geeft dit een mooie herinnering aan het Zeeuwse.  Leuk als decoratie. Maar ook een passend  als relatie geschenk. Klein maar wel handig cadeautje. Te verkrijgen in meerdere kleuren.

...


Uiteraard zijn de klompopeners ook een prachtig relatie geschenk. Denk daarbij aan een opener met logo.

Naast deze prachtige Klompopener gele bies. Zijn er ook meerder souvenirs. Zoals de 6, 8 en 10 centimeter klompjes. Al deze klompjes kunt u ook zien, maar  natuurlijk ook kopen in onze Klompenwinkel in Heinkenszand. Waar je ook nog veel meer souvenirs kunt kopen. Maar ook streekproducten. Natuurlijk mogen we de klompen niet vergeten. Die staan er ook in alle maten. En vele kleuren.

Vooral Zeeuwse streekproducten. Zoals wijnen, sappen, bieren en nog veel meer.
Wat is er dan mooier om je flesje Zeeuws bier te openen met een klompopener.

Wat natuurlijk ook bijzonder is je kunt lekker shoppen. Maar ook een kijkje nemen in de klompenmakerij. Helemaal bijzonder is om een kijkje te nemen als de klompenmaker klompen aan het maken.

De klompopeners zijn er naast de Klompopener gele bies ook in diverse andere kleuren. Waar onder Zeeland, geschuurd en rood.

Met deze Klompopener Koeieprint kun je een mooi pakket samen stellen met als thema koe. Allereerst de thee en handdoek met koeienprint. Maar ook de diverse souvenirs met koeien afbeelding.

 

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Kleur

Geel

Souvenir

Klomp, Opener