Klompopener roze met molen

Klompopener roze met molen. Klompopener met blitse kleur Roze. Krachtige opener met een verrassende kleur. Met afbeelding van een molen en tulpen.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 820690035 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Klompopener roze met molen.  Leuke frisse roze opener.  Natuurlijk geeft dit een mooie herinnering aan Holland. Met zijn prachtige molens en tulpen.  Leuk als decoratie. Maar ook een passend relatie geschenk. Een klein maar wel handig cadeautje. Te verkrijgen in meerdere kleuren.

...


Uiteraard zijn de klompopeners ook een prachtig relatie geschenk. Denk daarbij aan een opener met logo.

Naast deze prachtige Klompopener roze met molen. Zijn er ook meerder souvenirs. Zoals de 6, 8 en 10 centimeter klompjes. Al deze klompjes kunt u ook zien, maar  natuurlijk ook kopen in onze Klompenwinkel in Heinkenszand. Waar je ook nog veel meer souvenirs kunt kopen. Maar ook streekproducten. Natuurlijk mogen we de klompen niet vergeten. Die staan er ook in alle maten. En vele kleuren.

Vooral Zeeuwse streekproducten. Zoals wijnen, sappen, bieren en nog veel meer.
Wat is er dan mooier om je flesje Zeeuws bier te openen met een klompopener.

Wat natuurlijk ook bijzonder is je kunt lekker shoppen. Maar ook een kijkje nemen in de klompenmakerij. Helemaal bijzonder is om een kijkje te nemen als de klompenmaker klompen aan het maken.

De klompopeners zijn er naast de roze opener, hebben we ook de blanke, met molen rood, verder delft blauw maar ook appeltjes groen en gekleurd. En natuurlijk Zeeland en Koeienprint en geel met bies.

Met deze Klompopener roze met molen kun je een mooi pakket samen stellen.

Zeeuwse streekproducten bieren openen met deze blitse roze opener.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Kleur

Roze

Print

Molen.

Souvenir

Opener

Andere suggesties…