Klompopener gekleurde molen print

2.80

Klompopener gekleurde molen print. Deze klompopener met kleurrijke afbeelding is wel heel mooi. Afbeeldingen van zowel een molen, maar ook tulpen.

Op voorraad

Art.nr.: 820690151 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Klompopener gekleurde molen print.  Leuke frisse kleur wit met zwart opener.  Natuurlijk geeft dit een mooie herinnering aan Holland. Met zijn prachtige molens en tulpen.  Leuk als decoratie. Maar ook een passend relatie geschenk. Een klein maar wel handig cadeautje. Te verkrijgen in meerdere kleuren.

...


Uiteraard zijn de klompopeners ook een prachtig relatie geschenk. Denk daarbij aan een opener met logo.

Naast deze prachtige Klompopener gekleurde molen print. Zijn er ook meerder souvenirs. Zoals de 6, 8 en 10 centimeter klompjes. Al deze klompjes kunt u ook zien, maar  natuurlijk ook kopen in onze Klompenwinkel in Heinkenszand. Waar je ook nog veel meer souvenirs kunt kopen. Maar ook streekproducten. Natuurlijk mogen we de klompen niet vergeten. Die staan er ook in alle maten. En vele kleuren.

Vooral Zeeuwse streekproducten. Zoals wijnen, sappen, bieren en nog veel meer.
Wat is er dan mooier om je flesje Zeeuws bier te openen met een klompopener.

Wat natuurlijk ook bijzonder is je kunt lekker shoppen. Maar ook een kijkje nemen in de klompenmakerij. Helemaal bijzonder is om een kijkje te nemen als de klompenmaker klompen aan het maken.

De klompopeners zijn er naast gekleurde molen print ook in diverse andere kleuren. Waar onder Zeeland, geschuurd en rood.

Met deze Klompopener gekleurde molen print kun je een mooi pakket samen stellen met als thema koe. Allereerst de thee en handdoek met koeienprint. Maar ook de diverse souvenirs met koeien afbeelding.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Print

Molen.

Souvenir

Opener