Aanbieding!

Klompopener rood met molen

Klompopener rood met molen afbeelding. Flesopener met klompje als handvat. Een gebruiksartikel en tevens een mooi souvenir.  Ideale bier opener.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 821780004 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Klompopener rood met molen.  Leuke rode kleur.  Natuurlijk geeft dit een mooie herinnering aan Holland. Met zijn prachtige molens en tulpen.  Leuk als decoratie. Maar ook een passend relatie geschenk. Een klein maar wel handig cadeautje. Te verkrijgen in meerdere kleuren.

...


Uiteraard zijn de klompopeners ook een prachtig relatie geschenk. Denk daarbij aan een opener met logo.

Naast deze prachtige Klompopener rood met molen . Zijn er ook meerder souvenirs. Zoals de 6, 8 en 10 centimeter klompjes. Al deze klompjes kunt u ook zien, maar  natuurlijk ook kopen in onze Klompenwinkel in Heinkenszand. Waar je ook nog veel meer souvenirs kunt kopen. Maar ook streekproducten. Natuurlijk mogen we de klompen niet vergeten. Die staan er ook in alle maten. En vele kleuren.

Vooral Zeeuwse streekproducten. Zoals wijnen, sappen, bieren en nog veel meer.
Wat is er dan mooier om je flesje Zeeuws bier te openen met een klompopener.

Wat natuurlijk ook bijzonder is je kunt lekker shoppen. Maar ook een kijkje nemen in de klompenmakerij. Helemaal bijzonder is om een kijkje te nemen als de klompenmaker klompen aan het maken.

De klompopeners zijn er naast de rode opener, hebben we ook de blanke,  verder delft blauw, roze  maar ook appeltjes groen en gekleurd. En natuurlijk Zeeland en Koeienprint en geel met bies.

Met deze Klompopener rood met molen kun je een mooi pakket samen stellen met als thema koe. Allereerst de thee en handdoek met koeienprint. Maar ook de diverse souvenirs met koeien afbeelding.

Zeeuwse streekproducten bieren openen met deze  rode opener.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Kleur

Rood

Souvenir

Opener

Andere suggesties…