Klompopener Koeieprint

Klomp opener. Met Koeieprint. Een opener met als handvat een klompje wit met zwarte vlekken.  Leuk als relatie geschenk.  Oerdegelijke opener.

Wilt u iets bestellen uit onze catalogus? Bel ons of mail ons.
Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina

Art.nr.: 820690049 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Klompopener Koeieprint.  Leuke frisse kleur wit met zwart opener.  Natuurlijk geeft dit een mooie herinnering aan het Zeeuwse.  Leuk als decoratie. Maar ook een passend  als relatie geschenk. Klein maar wel handig cadeautje. Te verkrijgen in meerdere kleuren.

...


Uiteraard zijn de klompopeners ook een prachtig relatie geschenk. Denk daarbij aan een opener met je eigen logo.

Naast deze prachtige Klompopener Koeieprint. Zijn er ook meerder souvenirs. Zoals de 6 cm, 8 cm en 10 centimeter klompjes. Al deze klompjes kunt u ook zien, maar  natuurlijk ook kopen in onze Klompenwinkel in Heinkenszand. Waar je ook nog veel meer souvenirs kunt kopen. Maar ook streekproducten. Natuurlijk mogen we de klompen niet vergeten. Die staan er ook in alle maten. En vele kleuren.

Vooral Zeeuwse streekproducten. Zoals wijnen, sappen, bieren en nog veel meer.
Wat is er dan mooier om je flesje Zeeuws bier te openen met een klompopener.

Wat natuurlijk ook bijzonder is je kunt lekker shoppen. Maar ook een kijkje nemen in de klompenmakerij. Helemaal bijzonder is om een kijkje te nemen als de klompenmaker klompen aan het maken.

De klompopeners zijn er naast de Koeienprint opener, hebben we ook de blanke, met molen rood, verder delft blauw, roze  maar ook appeltjes groen en gekleurd. En natuurlijk Zeeland en geel met bies.

Met deze Klompopener Koeienprint kun je een mooi pakket samen stellen met als thema koe. Allereerst de thee en handdoek met koeienprint. Maar ook de diverse souvenirs met koeien afbeelding.


Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Kleur

Wit

Souvenir

Opener